Se videocase her
Download casen her

Situation

Shimano havde til formål at øge kendskabet til deres Shimano Service Center koncept samt oplyse danskerne om vigtigheden af at få serviceret og efterset sin cykel.

Løsning

To artikler blev produceret, hvor den ene tog direkte afsæt i tilknytningen til Tour de France og den næste satte fokus på vigtigheden af at få tjekket cyklen.

Undersøgelsen blev indsamlet blandt:

Læsere af artiklen og en gruppe af ikke-læsere. Effekten er vurderet som forskel mellem de to grupper.

"Vi vil gerne udbrede viden omkring cykler og sætte fokus på nødvendigheden af at forbrugerne stiller høje krav til servicering af cykler – præcis som de fleste gør til deres bil.

Med Ekstra Bladet kom vi kontakt med mange danskere og var til stede i nyhedskonteksten omkring Tour de France – der var en helt oplagt involvering af vores deltagelse på touren. Ekstra Bladet hjalp med at bygge bro mellem verdens største landevejsløb og de mange tusinder pendlercyklister, der ikke nødvendigvis normal har interesse i cykling andet end at komme fra A-B

Samarbejdet med Ekstra Bladet har været præget af stor professionalisme – derfor er det ekstra tilfredsstillende at se effekten blandt brugerne er så høj."

Kasper Vorstrup, Nordic Sports Marketing & Events Officer, Bike & fishing hos Shimano Nordic Denmark

For mere info kontakt r&i@eb.dk