Se case her
Se video case her

Situation
Siemens havde behov for en ny og anderledes måde at skabe opmærksomhed omkring Induction Air, gerne på en underholdende og oplysende måde.

Fokus var især at øge præference og kendskab, for derved at skabe mere interesse om Siemens Induction Air og trafik på sitet.

Løsning
Ekstra Bladet blev valgt som partner til at nå det mål med et native koncept med overskriften ”Fremtidens Køkken”.

I fem native video artikler med TV personlighederne Mattias Hundebøll og Flemming Møldrup som vært og ekspert blev fem emner i ”fremtidens køkken” taget op.

Kampagnen strakte sig over seks uger og støttet op af advertorials og native display med et mere taktisk og produktfokuseret budskab.

Effekten er målt blandt eksponerede af artiklerne set ift. en kontrolgruppe af ikke-eksponerede.

Testimonials
"Vi ledte efter nye digitale måder at eksekvere vores branding aktiviteter på det danske marked. Vi ville gerne prøve kræfter med et stærkt digitalt native koncept. Vores forventninger var skyhøje og samtidig var vi lidt nervøse – det var første gang vi prøvede noget i den skala. Resultaterne til slut, de var fantastiske. Samarbejdet med Ekstra Bladet gik rigtig godt, både ved planlægning og produktion af indhold samt den tekniske del med tracking. Men – vigtigst af alt, så oversteg kampagnen i den grad vores forventninger omkring antal læsere og besøgende på vores site."

- Jonas Andreassen, Brand Campaign Manager Siemens BSH Home Appliances


"Vi oplevede virkelig høj effekt på mange parameter med den omfattende native kampagne vi lavede med Siemens BSH og Ekstra Bladet. Samarbejdet gav både bred dækning, tid med brugerne og placerede produktet i fokus på en intelligent og relevant måde. Processen fra konceptudvikling til planlægning og eksekvering har fungeret rigtig godt – og vi er meget glade for de resultater kampagnen har opnået."

- Maria Louise Gylov-Hermann, Digital Director, Carat Denmark

For mere info kontakt r&i@eb.dk