Se videocase her 
Download casen her

Native Premium, native + livestream - 1 uge

Situation
HBO Nordic stod for at udkomme med deres nye nordiske satsning, Beartown, og havde behov for at skabe massiv opmærksomhed.

Løsning
I Danmarks største biograf - ekstrabladet.dk - blev scenen sat, hvor brugerne blev inviteret til forpremiere på det første afsnit af Beartown.
Native artikler og display byggede i ugen op til livestream af det første afsnit, der blev vist eksklusivt på ekstrabladet.dk.

Vi spurgte brugerne på ekstrabladet.dk, hvad de synes:
Eksponerede - 376 respondenter

Testimonial
"Lanceringen af Beartown krævede en kombination af bred dækning samt en stært platformspecifik kreativ vinkel. Lanceringen af en mini-serie kræver en stærk front-loaded medieindsats samt kvalitativt kendskab til at cementere univers - en kombination vi fik med Ekstra Bladet.
Samarbejdet har været rigtig stærkt. Dette var ikke blot et medieindkøb, men derimod et partnerskab. Den kreative udfoldelse af vores koncept samt en stærk teknisk og redaktionel stærk projektledelse har sikret den succes vi har oplevet med kampagnen.
Dette mener vi netop afspejles i de gode dokumenterede resultater, der bekræfter os i vores strategiske valg og metode for kampagnen."

- Jonas Qwist, Integrated Business Director, dentsu x

Kampagnen har vundet to bronzemedaljer ved Native Advertising Awards 2021 i kategorierne 'Best Native Advertising Program B2C' og 'Best Use of Online Media'

For mere info kontakt r&i@eb.dk